Wie is Van Lanschot Chabot?

Van Lanschot Chabot richt zich met hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van risicomanagement, en advies en bemiddeling van verzekeringen op de zakelijke en particuliere markt. Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen binnen de mid-corporate zakelijke markt. Daarnaast richten wij ons op de welgestelde particulier en de DGA/bestuurder.

Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin. Heeft u een schade? Dan helpen wij u vakkundig en snel. Wij maken bovendien graag kennis met u en stellen ons hier aan u voor.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Den Haag. In 2017 telt ons bedrijf ca. 260 medewerkers. Tot 1 december 2007 maakte Van Lanschot Chabot deel uit van Van Lanschot Bankiers. Op die datum is 51% van de aandelen in handen gekomen van De Goudse Verzekeringen. Van Lanschot Bankiers blijft -met een belang van 49% – intensief betrokken bij Van Lanschot Chabot.

Wie is Van Lanschot Chabot Assuradeuren?
Van Lanschot Chabot Assuradeuren B.V. is een volmachtbedrijf dat als gevolmachtigd agent optreedt namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent dat zij namens die verzekeringsmaatschappijen – binnen afgesproken kaders – de risico’s accepteren, administreren en schades afhandelen. Van Lanschot Chabot Assuradeuren B.V. is een 100% zustermaatschappij van Van Lanschot Chabot.

Het volmachtbedrijf werkt exclusief voor Van Lanschot Chabot en treedt dan ook op als huisverzekeraar. Dit betekent dat Van Lanschot Chabot Assuradeuren B.V. een preferente rol inneemt als aanbieder van verzekeringen. Er is sprake van ongebonden selectieve bemiddeling, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.