Wie is Van Lanschot Chabot?

Van Lanschot Chabot richt zich met hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van risicomanagement, en advies en bemiddeling van verzekeringen op de zakelijke en particuliere markt. Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen binnen de mid-corporate zakelijke markt. Daarnaast richten wij ons op de welgestelde particulier en de DGA/bestuurder.

Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin. Heeft u een schade? Dan helpen wij u vakkundig en snel. Wij maken bovendien graag kennis met u en stellen ons hier aan u voor.

Wij bedienen heel Nederland vanuit onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Den Haag. In 2017 telt ons bedrijf ca. 260 medewerkers.