Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een offerte per e-mail van onze adviseur. De offerte is geheel vrijblijvend. Zelfde dag een offerte nodig? Bel ons.

Bel 073 - 692 47 39

Heeft u vragen over uw offerte aanvraag?

Is een bliksemafleider verplicht bij Rietpolis?

Nee, deze is niet verplicht voor de verzekering, maar wij raden dit onze klanten wel ten zeerste aan. Met een rietverzekering van Rietpolis is uw woning met rieten kap goed verzekerd bij brandschade als gevolg van blikseminslag. Defecte apparatuur wordt gedekt door de inboedelverzekering. 
 

Hoe berekent u de herbouwwaarde?

Hiervoor bestaan hulpmiddelen zoals een herbouwwaardemeter, stichtingskostenformulier of een taxatie. Bij Rietpolis wordt u persoonlijk bezocht en wordt samen met u bepaald wat de juiste herbouwwaarde is. Mocht u een van de hulpmiddelen in willen vullen, neem dan contact op met onze adviseur.

Hoe berekent u de waarde van de inboedel?

Hiervoor bestaan hulpmiddelen zoals de inboedelwaardemeter of een inventarisatielijst. Mocht u een van deze hulpmiddelen in willen vullen, neem dan contact op met onze Rietpolis adviseur.

Hoe weet u welk type rieten dak u heeft?

Het type rieten dak vaak lastig te bepalen. Kunt u aan de binnenkant tegen het riet kijken dan is het traditioneel gelegd. Modernere woningen hebben bijna altijd een schroefdak constructie. Kijkt u tegen een afwerking, maar weet u het niet zeker, dan kan de rietdekker of wellicht de vorige bewoner u hiermee helpen.

767

Rosalinde Zwarts,
uw Rietpolis adviseur

Onze adviseurs maken graag een offerte voor u. Binnen 5 werkdagen heeft u een persoonlijke offerte. Heeft nog vragen of hulp nodig bij het aanvragen van de offerte? Bel ons!