Offerte vrijblijvend aanvragen

Wij bieden u een verzekering voor uw rietgedekte woning met uitstekende voorwaarden. Onze adviseur maakt binnen 3 werkdagen uw offerte op maat en u ontvangt de vrijblijvende offerte per e-mail.

Vraag direct een offerte aan

Binnen 3 werkdagen heeft u een persoonlijke offerte.

Ik wil graag persoonlijk contact

Rosalinde Zwarts
073 692 47 39
rietpolis@vlc-partners.nl

Onze adviseur staat voor u klaar.

Gratis rietinspectie

Uw woning, uw huis is waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Dat wilt u goed beschermen. Rietpolis zorgt ervoor dat u onbezorgd kan genieten. Omdat u waarde hecht aan uw bezittingen zult u zuinig zijn op alles wat u dierbaar is. Wij bieden u een verzekering voor uw rietgedekte woning met uitstekende voorwaarden. Wij werken nauw samen met de Vakfederatie Rietdekkers Nederland en waarborgen bescherming van uw woning.

Afhankelijk van het type rieten dak, regio, gekozen eigen risico en preventiemaatregelen bieden wij u een goede premie en uitstekende dekking. Bovendien krijgt u een gratis inspectie van uw woning met rieten dak zodat u zeker bent dat we alles in en rondom uw woning verzekerd hebben.

Rosalinde Zwarts,
Uw Rietpolis adviseur

Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin.