Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Binnen 3 werkdagen ontvangt u een offerte per e-mail van onze adviseur. De offerte is geheel vrijblijvend. Meteen een offerte nodig? Bel ons.

Bel 073 - 692 47 39
767

Rosalinde Zwarts,
uw Rietpolis adviseur

Onze adviseurs maken graag een offerte voor u. Binnen 3 werkdagen heeft u een persoonlijke offerte. Heeft nog vragen of hulp nodig bij het aanvragen van de offerte? Bel ons!

850

Heeft u vragen over uw offerte aanvraag?

Hoe berekent u de herbouwwaarde?

Hiervoor bestaan hulpmiddelen zoals een herbouwwaardemeter, stichtingskostenformulier of een taxatie. Bij Rietpolis wordt u persoonlijk bezocht en wordt samen met u bepaald wat de juiste herbouwwaarde is. Mocht u een van de hulpmiddelen in willen vullen, neem dan contact op met onze adviseur.

Hoe berekent u de waarde van de inboedel?

Hiervoor bestaan hulpmiddelen zoals de inboedelwaardemeter of een inventarisatielijst. Mocht u een van deze hulpmiddelen in willen vullen, neem dan contact op met onze Rietpolis adviseur.

Hoe weet u welk type rieten dak u heeft?

Het type rieten dak vaak lastig te bepalen. Kunt u aan de binnenkant tegen het riet kijken dan is het traditioneel gelegd. Modernere woningen hebben bijna altijd een schroefdak constructie. Kijkt u tegen een afwerking, maar weet u het niet zeker, dan kan de rietdekker of wellicht de vorige bewoner u hiermee helpen.