Inboedelverzekering voor uw woning met rieten dak

Een passende verzekering voor uw waardevolle eigendommen

Wat is een inboedelverzekering?

Met een inboedelverzekering verzekert u uw eigendommen in uw woning. Bijvoorbeeld uw meubels, kleding en apparatuur. U bent dan verzekerd tegen schade en diefstal. Wanneer er eigendommen uit uw woning gestolen worden of er brand uitbreekt, kunt u een beroep doen op uw inboedelverzekering. De verzekeraar vergoedt dan de kosten zoals afgsproken in uw polisvoorwaarden. Een inboedelverzekering vergoedt schade die is veroorzaakt door factoren zoals storm, woningbrand, wateroverlast en inbraak.

Offerte aanvragen
Wat is een inboedelverzekering?

Uw inboedelverzekering bij Rietpolis

Bij Rietpolis heeft u een complete en passende verzekering voor uw inboedel. Speciaal afgestemd op uw woning met een rieten dak. Zo is uw inboedel verzekerd tegen schade door een plotselinge en onvoorziene gebeurtenis, maar ook tegen vallen en omstoten.

Stel zelf uw verzekering samen

Eigen risico

U heeft de keuze om het eigen risico zelf te bepalen. Het eigen risico is het bedrag dat niet vergoed wordt bij een schade. U kunt een eigen risico kiezen van € 0,- |  € 225,- |  €450,- | of € 1.000,-. Kiest u bijvoorbeeld een eigen risico van € 1.000,-  dan krijgt u een flinke premiekorting. De Rietpolis adviseur berekent graag het premieverschil voor u.

Buitenshuisdekking

Wilt u uw eigendommen ook buitenshuis verzekeren? Denk aan uw zonnebril of laptop in de trein? Dat kan ook bij Rietpolis. U kunt de buitenshuisdekking dan toevoegen aan uw inboedelverzekering. Uw spullen zijn dan ook onderweg verzekerd. Bel onze adviseur en kijk wat Rietpolis voor u kan betekenen.

Kostbaarheden

De Rietpolis inboedelverzekering vergoedt uw eigendommen tot een bepaald bedrag. Bent u in het bezit van kostbare eigendommen, zoals dure sieraden, een speciale verzameling of bijzondere apparatuur, dan kan het verstandig zijn om een kostbaarhedendekking af te sluiten. Op die manier zijn uw kostbaarheden voor het door u opgegeven bedrag verzekerd. 

Rietpolis kan uw kostbaarheden voor uw woning met rieten dak verzekeren. Meer weten? Bel de Rietpolis adviseur voor details of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rosalinde Zwarts,
uw Rietpolis adviseur

Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar. Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin.