De leukste woonbeurzen die u dit najaar en deze winter kunt bezoeken

De leukste woonbeurzen die u dit najaar en deze winter kunt bezoeken

Bent u benieuwd naar de nieuwste woontrends of zoekt u inspiratie voor het volgende verbouwingsproject van uw rietgedekte woning? Dan kunt u in de laatste maanden van het jaar en begin volgend jaar een van de vele woonbeurzen in de Benelux langsgaan. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van woonbeurzen die wij absoluut de moeite waard vinden.

Nu het buitenseizoen ten einde komt is het tijd om weer aandacht te besteden aan het interieur van uw woning. De vele woonbeurzen bieden hiervoor spraakmakende inspiratie dankzij de nieuwste trends op het gebied van meubels, kunst, stoffering, kleuren en accessoires. 

Huis & Woonbeurs – Evenementenhal Hardenberg | 13 t/m 15 oktober 2023

Dit evenement is ideaal voor woningeigenaren met verbouwplannen, van badkamers tot verduurzaming en van keukens tot herinrichting.

De deelnemers aan deze beurs bestaan uit zowel landelijke als regionale vakspecialisten die bezoekers kunnen adviseren en inspireren voor hun verbouwplannen. Neem dus gerust uw blauwdrukken mee! Interieurspecialisten kunnen u alles vertellen over de nieuwste interieurtrends en al uw vragen beantwoorden over het verbeteren van bijvoorbeeld uw wooncomfort.

Voor meer informatie, bezoek https://www.huiswoonbeurs.nl/.

Nationale Kunstdagen – Evenementenhal Gorinchem | 18 & 19 november 2023

Liefhebbers die hun interieur willen verrijken met bijzondere kunst, mogen de Nationale Kunstdagen zeker niet missen. 

Tijdens dit evenement presenteren zo’n 130 kunstenaars uit Nederland, Duitsland en België hun werk met een grote variatie aan disciplines, materialen en designs. Bezoekers krijgen daarbij de unieke kans om met de kunstenaars zelf in gesprek te gaan over hun werkwijze en passie voor kunst. 

Bezoek voor meer informatie https://kunstdagen.nl/.

 

Countryside - Flanders Expo Gent (België) | 1 t/m 4 december 2023

Iets verder van huis, maar desondanks ook zeker de moeite waard om te bezoeken is de Countryside woonbeurs. Een zeer omvangrijke woon- en lifestylebeurs waar u alles vindt op het gebied van wonen, decoratie, lifestyle, mode, vakantie en met ruimte om in de kerstsfeer te komen. 

Het evenement telt meer dan 260 exposanten en u kunt hier niet alleen ideeën opdoen voor binnenshuis, maar ook voor uw tuin. 

Meer informatie vindt u op https://www.countrysidegent.be/.

 

Naarden Art Fair – Grote Kerk Naarden-Vesting | 25 t/m 28 januari 2024

Voor verzamelaars van kunst en antiek staat de Naarden Art Fair ieder jaar groot omcirkeld in de agenda. 

De prachtige locatie biedt tijdens dit evenement plek aan meer dan 65 gerenommeerde galeries, kunstenaars, antiquairs en kunsthandelaren. Bezoekers kunnen genieten van zowel klassieke als moderne kunst. Een goed begin van het nieuwe jaar voor elke kunstliefhebber! 

Bezoek de website van het evenement voor meer informatie https://naardenartfair.nl/.

Object Rotterdam – HAKA-gebouw Rotterdam | 10 t/m 12 februari 2024

Tijdens deze designerbeurs in het monumentale HAKA-gebouw in Rotterdam wordt er, verdeeld over vijf verdiepingen, het werk gepresenteerd van zowel bekende interieurmerken als aanstormend talent en ook kunstgaleries zullen hier aanwezig zijn. U kunt hier objecten bewonderen op het gebied van interieur, design, mode en kunst. 

Ga voor meer informatie naar https://objectrotterdam.com/.

Verzeker kunst bij kunst-verzekering.nl